Author Topic: blacraft server glitches  (Read 31 times)

Komrage

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 589
    • View Profile
blacraft server glitches
« on: 2013 12 25, 03:39:22 »
there are several problems.

first,  a normal vertical redstone signal fails to transfer. this works fine in singleplayer and has worked in blacraft and other servers afaik. when i destroy it and replace it, the glitch goes away for that torch only -- i don't want to rebuild half the farm to fix everything.

image here: http://i.imgur.com/OWEqkLN.png

second, i tried to replicate the glitch. i accidentally mined instead of right-clicking the lever. about 800 levers appeared in it's place but the original lever did not go away. these levers are normal, do not dissapear, and are placeable/usable in every aspect afaik.

image here: http://i.imgur.com/Qb5dpBl.png

the first glitch is rather serious. the second is less so, as there are no good uses for massive numbers of levers atm.

Share on Facebook Share on Twitter


Bla

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1,330
  • Not to be confused with lapis lazuli.
  • Location: Sikrit Blabunker Blasement
    • View Profile
Re: blacraft server glitches
« Reply #1 on: 2013 12 25, 14:27:18 »
I can't really fix them. You may want to report them to Bukkit.

The first glitch could seem related to
https://bukkit.atlassian.net/browse/BUKKIT-1858

After the first beta build from 1.7 came out I've set Blacraft to use beta versions instead of dev versions, and when the first recommended version comes out, I'll use those instead. That should hopefully limit the glitches on the server.
« Last Edit: 2013 12 25, 14:28:56 by Bla »